Massage

Massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og skaber en bedre balance i muskulaturen. Massage har en positiv indflydelse på spændinger og stress.

Med massage gives en hurtig og effektiv afhjælpning af muskulære problemer, hvad enten de er arbejds- eller fritidsrelaterede. Med massage opnår man generelt et større velvære og en bedre almentilstand.

Jeg arbejder med fysiurgisk massage, som er klassisk, dyb muskelmassage, i kombination med neuromuskulære teknikker og triggerpunkter, hvormed man aktiverer nervesystemet, der sender signaler om at udskille endorfiner, kroppens naturlige morfinstof.

Lændesmerter, Hold i ryggen, Ondt i ryggen

Ondt i lænden

Endorfinerne er i stand til at få kroppen til at slappe af og bekæmpe smerter. Hvis du har mere brug for “nussemassage”, vil jeg anbefale, at du opsøger en anden massør.

Normalprisen for 1 time er 545 kr.

Se øvrige priser her.

Typiske lidelser

Folk kommer med mange forskellige skavanker, men nogle af dem, jeg behandler rigtigt meget, er relateret til hofte/bækken. Det kan være låst SI-led (“korsbenslåsning”), iskiasproblemer, der giver gener i sædet og evt. ned langs bagside af lår og læg og oftest skyldes afklemning af iskiasnerven ved spændte baldemuskler, hyppigt n. piriformis (piriformissyndrom).

Andre lidelser kan være relateret til nakke og skuldre, arme (musearm, tennisalbue og golfalbue) samt diverse former for hovedpiner. Massage er fremragende kombineret med zoneterapi. Min erfaring er, at man opnår mere varige resultater, når man inddrager fødderne i behandlingen.

Sportsskader/akutte skader må ikke behandles med massage direkte på skadesstedet de første 48 timer, men der er mange andre muligheder, fx zoneterapi, lymfedrænage og kinesiotaping.

Triggerpunktbehandling

Den helt store fordel ved behandlingen er, at det allerede efter de første 1-2 behandlinger kan afklares, om patienten har gavn af behandlingen. Årsager til triggerpunkter er især:

  • akutte skader på muskler eller led
  • arbejdsstillinger med gentagne, statiske bevægelser
  • stress
  • utrænede muskler
  • dårlig holdning

Triggerpunkter mærkes som små muskelknuder eller -strenge i skeletmuskulaturen. Aktive triggerpunkter udsender smerter efter et helt bestemt mønster, som er unikt for det enkelte triggerpunkt.

Se også:

Thai Yoga Massage

Nakken i centrum

Book online her