Månedens tilbud

Kender du til zoneterapi. Uanset om du har ondt i muskler eller led, ondt i hovedet, bøvl med fordøjelsen, problemer med at sove, bihulebetændelse eller meget andet, så er det værd at prøve, om fodzoneterapi ikke kan hjælpe dig? Alle kan have glæde af zoneterapi. Børn er en særlig kategori, hvor de helt små oftest bliver behandlet for kolik/skrigeture, mens de lidt større typisk døjer med øreproblemer og problemer med immunsystemet. Der er simpelthen ingen nedre eller øvre aldersgrænse.

Kan du ikke lidt at vise dine fødder frem? Du kan være ganske rolig – jeg har formentlig haft flere tusind fødder mellem hænderne, så der er næppe meget, der kan chokere mig.

Varigheden af behandlingen er 1 time (evt. 1½ time første gang, hvis der er en lang sygehistorik). Normalprisen er 545 kr. for 1 time. I september er der tilbud på behandlingen til 430 kr. Vælger du at lade zoneterapien indgå i en længere behandling, bliver rabatten fratrukket fra normalprisen. Mange er fx glade for at kombinere fodzoneterapi med ansigtszoneterapi.

Zoneterapi

Zoneterapi

Kontakt os her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked