Hvem er jeg?

027 klip

Jeg hedder Elizabeth Djørup.

Jeg har haft egen klinik lige siden 2001, hvor jeg blev uddannet som zoneterapeut. Siden 2004 har jeg arbejdet på fuld tid som behandler, og jeg er vild med mit job.

Jeg har løbende efteruddannet mig og gør det fortsat. Jeg har følgende større uddannelsesforløb bag mig som komplementær behandler, som jeg fortsat benytter:
Jeg har undervist i praktisk og teoretisk zoneterapi på Københavns Zoneterapeutskole samt været hjælpelærer på Den Danske Zoneterapeutskole i Herlev. Fungeret som censor på lymfeterapeutuddannelsen på Lymfens Verden – Skolen for Lymfedrænage.
Bestyrelsesmedlem i FDZ, Forenede Danske Zoneterapeuter, 2007-2014.

Etik

Jeg fører journal over alle behandlinger. Der registreres cpr-nr. ved indberetning til Sygeforsikringen “danmark”. Du er velkommen til at se din egen journal. Journaler destrueres 5 år efter seneste behandling eller efter anmodning.

Som behandler har jeg naturligvis tavshedspligt.

RAB

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) som zoneterapeut og massør v/FDZ. RAB er en beskyttet titel for alternative og komplementære behandlere, der udøver sundhedsmæssig behandling uden for det offentlige sundhedssystem.

Når man som klient vælger en RAB-behandler, er man sikker på, at behandleren er godkendt af en brancheforening i henhold til nærmere fastsatte krav inden for uddannelse, efteruddannelse – herunder vedligeholdelse af førstehjælp, etik, god klinisk praksis, journalføring m.v.

Oversættelse og korrektur

Ved siden af mit arbejde som behandler arbejder jeg som korrekturlæser og oversætter af fagbøger, især inden for madlavning,  sundhed og hobbyvirksomhed.