Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi, også kaldet ansigtsrefleksterapi, er en behandlingsmetode, hvor man bearbejder  kroppens skavanker og ubalancer via reflekszoner og punkter i ansigtet. Herved arbejder man med årsagen til kroppens organrelaterede, fysiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner, herunder stressrelaterede symptomer som fx søvnløshed.

Ansigtszoneterapien kan benyttes i samme udstrækning og til samme formål og patientgrupper som klassisk fodzoneterapi. Ansigtszoneterapi er særligt velegnet til behandling af neurologiske og hormonelle lidelser, herunder stress, mens jeg normalt anbefaler fodzoneterapi til muskel-ledproblemer.

Jeg har god erfaring med behandling af forskellige former for ansigtslammelser, fx efter operation. Ofte kombinerer jeg den manuellle behandling med laserbehandling (softlaser).

Ansigtszoneterapi har ydermere en opstrammende virkning på vævet. Behandlingen er velegnet til behandling af rynker og andre påvirkninger af ansigtsvæv og hud.

Ansigtszoneterapi og kemoterapi

En del kræftpatienter udvikler føleforstyrrelser i hænder og/eller fødder efter kemoterapi. Jeg har god erfaring med at behandle disse gener med ansigtszoneterapi.

Reaktioner på behandlingen svarer til de reaktioner, man kan forvente efter en fodzoneterapibehandling.

Metoden er udviklet af Lone Sørensen, der i stor udstrækning har benyttet metoden til behandling af patienter med hjerneskader, børn med koncentrationsvanskeligheder samt indlæringsbesvær mm.

Hvad koster en behandling?

En standardbehandling varer 1 time og koster 545 kr.

Se øvrige priser her.

Ansigtszoneterapi kan med fordel kombineres med andre behandlinger, fx zoneterapi.

Book online her